Antena 3 CNN Show Showbiz Anul rockerilor! Bon Jovi, Whitesnake şi Def Leppard vin la Bucureşti

Anul rockerilor! Bon Jovi, Whitesnake şi Def Leppard vin la Bucureşti

Anul rockerilor! Bon Jovi, Whitesnake şi Def Leppard vin la Bucureşti
06 Mar 2008   •   16:55

2008 este cu siguranţă anul concertelor rock în România. După Iron Maiden şi Judas Priest, îi vom vedea la Bucureşti pe Bon Jovi, Whitesnake şi Def Leppard. 8 iulie este data la care rockerii se vor dezlănţui la concertul celor de la Whitesnake şi Def Leppard. Cele două trupe britanice au inclus România în turneul ?Good to be bad?. Dacă membrii Def Leppard vin pentru prima dată în România, cei de la Whitesnake vor cânta la Bucureşti pentru a doua oară, după concertul din 1997 de la Sala Palatului.

WHITESNAKE - ALL I WANT IS YOU:


Turneul a fost botezat după cel mai recent album al celor de la Whitesnake, care marchează aniversarea a 30 de ani de la înfiinţarea trupei. Şi cei de la Def Leppard sărbătoresc tot 30 de ani şi îşi vor marca aniversarea cu lansarea albumului ?Songs from the Sparkle Lounge?.

Şi Bon Jovi va veni în România tot în iulie. Nu se ştie, deocamdată, unde se va organiza concertul, dar Jon Bon Jovi şi Richie Sambora vor trece şi pe la noi în turneul mondial ?Lost Highway Tour?. Plănuit ca un turneu greatest hits, circuitul a devenit unul de promovare a celui mai recent album al trupei, ?Lost Highway?.

BON JOVI - LOST HIGHWAY:


Antena 3

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close