Antena 3 CNN Show Showbiz Armand Assante: 'Nemescu era extrem de dăruit'

Armand Assante: 'Nemescu era extrem de dăruit'

Armand Assante: 'Nemescu era extrem de dăruit'
02 Iun 2007   •   19:14

Marele actor, Armand Assante, a fost prezent în studioul Observatorului. Assante s-a aflat în România pentru a participa la premiera filmului "California Dreamin'", unde acesta interpretează rolul comandantului american. La Cannes, pelicula lui Cristian Nemescu a primit premiul ?Un certain Regard?. Armand Assante a ţinut să precizeze că premiul pe care filmul lui Nemescu l-a primit la Cannes nu este doar un gest de respect, în memoria lui Nemescu.

Actorul a povestit că l-a întâlnit pe regizor în urmă cu trei ani şi că avea un simţ al realităţii aparte, era extrem de dăruit şi foarte talentat. ?Cristian s-a dovedit a fi exact ceea ce credeam eu că o să fie. Avea un simţ al umorului fantastic despre ţara asta şi despre istoria ei?, a declarat Armand Assante în studioul Observatorului. Celebrul actor a mai spus că moartea lui Cristian Nemescu este foarte tristă.

În privinţa filmului lui Cristian Mungiu, "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" , premiat cu Palm d'Or la Cannes, Armand Assante a spus că nu l-a văzut, dar premiile pe care regizorii români le-au obţinut la Cannes demonstrează că România se află deja pe harta mondială a filmului şi că în ţara noastră există o industrie a cinematografiei extraordinară, ceea ce e minunat şi foarte important.

Bundaru Anca, Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close