Antena 3 CNN Show Showbiz Arnold Scwarznegger ar putea să-şi joace propriul rol, într-un film cu Sylvester Stallone

Arnold Scwarznegger ar putea să-şi joace propriul rol, într-un film cu Sylvester Stallone

Arnold Scwarznegger ar putea să-şi joace propriul rol, într-un film cu Sylvester Stallone
Sursa foto: arnold scwarznegger
19 Feb 2009   •   17:33

Arnold Schwarznegger ar putea să se joace pe sine, într-un film regizat de actorul Sylvester Stallone, intitulat ?The Expendables?, anunţă femalefirst.co.uk. Proiectul, la care şi-au anunţat participarea şi mai multe nume de top de la Hollywood, printre care Mickey Rourke, Jet li, sau Forest Whitaker, reprezintă al doilea film care va fi regizat de Stallone, în cadrul contractului său cu casa de producţie Nu Image/ Millenium, după cel mai recent film din seria ?Rambo?.
Schwarznegger ar putea juca chiar rolul guvernatorului Californiei, însă surse de la Hollywood afirmă că apariţia sa în filmul lui Stallone ar putea fi împiedicată de criza economică ce a lovit în plin statul guvernat de actor.
Premiera filmului este anunţată pentru anul 2010, Stallone urmând să interpreteze şi rolul principal în această producţie. Povestea se va axa pe misiunea unor mercenari care pleacă în America de Sud pentru a îndepărta de la putere un dictator.
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close