Antena 3 CNN Show Showbiz Artmania. The Gathering cântă la Sibiu

Artmania. The Gathering cântă la Sibiu

Artmania. The Gathering cântă la Sibiu
11 Iun 2007   •   10:44

Unul din ultimele concerte ale trupei olandeze de rock The Gathering în actuala componenţă va avea loc la Sibiu, la sfârşitul săptămânii, în cadrul Festivalului Artmania. Solista Anneke van Giersbergen a anunţat că părăseşte formaţia în luna august. După Sibiu, trupa va mai concerta în Cehia, la Benatska Noc Festival, iar ultimul concert al trupei cu Anneke va avea loc în data de 4 august, în Finlanda, la Ankkarock Festival.

După 13 ani alături de The Gathering, Anneke a anunţat că va părăsi formaţia pentru a-şi face propria trupă, numită Agua de Annique. Noua formaţie va scoate un album în toamna acestui an, intitulat 'Air'. La rândul lor, The Gathering au anunţat că îşi continuă cariera muzicală şi vor lansa un nou material discografic anul viitor, cu voci feminine şi masculine.

Deopotrivă emoţionantă şi complexă, muzica grupului The Gathering a fascinat nenumăraţi ascultători, devenind de-a lungul vremii punct de referinţă pentru un public eterogen. După sute de mii de albume vândute, The Gathering vor veni pentru prima oară în România, pentru a se întâlni cu fanii la Festivalul Artmania de la Sibiu.

Rompres

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close