Antena 3 CNN Show Showbiz Atmosferă incendiară la StufStock Vama Veche (VIDEO)

Atmosferă incendiară la StufStock Vama Veche (VIDEO)

Atmosferă incendiară la StufStock Vama Veche (VIDEO)
18 Aug 2007   •   12:10

Aglomeraţie mare pe litoral la acest sfârşit de săptămână. Autorităţile se aşteaptă ca în acest week-end, pe litoralul românesc să fie 200.000 de oameni. Unul din motive ar fi şi acela că s-a ieftinit cazarea la hotelurile de două şi trei stele cu până la 25%. Cea mai aglomerată staţiune este Vama Veche, cu peste 20.000 de turişti. Acolo este în plină desfăşurare deja celebrul festival StufStock. Vineri seară pe scenă au urcat mai multe trupe rock româneşti şi din străinătate. Atmosfera a fost încinsă de cei de la Zdob şi Zdub şi de punkerii de la Toy Dolls.

În deschiderea celei de-a doua seri de a festivalului Stufstock au urcat pe scenă trupele Timpuri Noi, E.M.I.L., ZOB şi Zdob şi Zdub. Punkerii de la Toy Dolls au fost capul de afiş al serii. Pentru cea de-a doua seară de festival s-au vândut peste 8.000 de bilete, mai multe decât în seara de deschidere.

Concertele de sâmbătă sunt cele mai aşteptate de public, însă şi biletele sunt mai scumpe. Sâmbătă seară vor concerta Phoenix, The Dandy Warhols iar spre dimineaţă vor cânta cei de la Travka. Duminică se va încheia festivalul cu concertele lui Mircea Baniciu, şi al americanilor de la Defunkt.

IMAGINI DIN TIMPUL CONCERTULUI

Antena 3

×
Parteneri
Ultimele informaţii despre starea lui Florin Piersic
x close