Antena 3 CNN Show Showbiz "Avatar" pierde prima pozţie în box-office-ul nord american, în faţa dramei romantice ?Dear John?

"Avatar" pierde prima pozţie în box-office-ul nord american, în faţa dramei romantice ?Dear John?

"Avatar" pierde prima pozţie în box-office-ul nord american, în faţa dramei romantice ?Dear John?
08 Feb 2010   •   11:48

?Dear John? este numele filmului care a reuşit să detroneze ?Avatar 3D? de pe prima poziţie a box-office-ului nord-american. Superproducţia lui James Cameron a rulat timp de opt săptămâni în cinematografele din SUA şi Canada, transmite AFP.

?Avatar? a reuşit încasări de 23,6 milioane de dolari doar în acest weekend, în total, pe continentul nord-american reuşind să treacă de pragul de 630 de milioane de dolari, iar pe plan mondial a avut încasări de peste două miliarde de dolari. Săptămâna trecută, ?Avatar? a primit nouă nominalizări la premiile Oscar.

TRAILER AVATAR




Drama romantică ?Dear John? a intrat direct pe prima poziţie în box office-ul nord-american. Filmul este o adaptare a romanulu omonim, scris de Nicholas Sparks, cu Channing Tatum şi Amanda Seyfried în rolurile principale. Pelicula prezită povestea de dragoste a unui soldat american cu o studentă. Filmul a reuşit încasări de 32,4 milioane de dolari.


TRAILER DEAR JOHN


Locul trei a fost ocupat de pelicula ?Din Paris, cu dragoste/ From Paris with Love", cu John Travolta şi Jonathan Rhys Mayers, realizând încasări de 8,1 milioane de dolari în acest weekend.

TRAILER FROM PARIS WITH LOVE


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Avatar
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close