Antena 3 CNN Show Showbiz Bătaie pe bilete la concertul Led Zeppelin

Bătaie pe bilete la concertul Led Zeppelin

Bătaie pe bilete la concertul Led Zeppelin
13 Sep 2007   •   18:20

20 de milioane de fani s-au grăbit să se înregistreze pentru a obţine bilete la unicul concert de reunire al legendarei trupe de rock Led Zeppelin. Show-ul va avea loc pe 26 noiembrie. Membrii supravieţuitori ai formaţiei care s-a destrămat în urmă cu 27 de ani, Jimmy Page, Robert Plant şi John Paul Jones, au anunţat miercuri că vor susţine un singur concert în formula originală, pe arena O2 din Londra, care are o capacitate de 20.000 de persoane. Ei nu au mai cântat împreună de 19 ani.

Organizatorii se zbat să facă faţă cererilor de bilete şi i-au rugat pe fani să aibă răbdare. Preţul biletelor este de 125 de lire sterline. Biletele vor fi alocate prin tragere la sorţi, o mişcare prin care promoterul concertului, Harvey Goldsmith, vrea să prevină vânzările de bilete la negru. Goldsmith a mai spus că biletele cumpărate de pe site-urile de licitaţii sau de la surse neautorizate vor fi anulate.

Atunci când toboşarul John Bonham a murit, în 1980, colegii săi de trupă au declarat că Led Zeppelin a murit odată cu el. Singurele reuniri ale trioului rămas în viaţă au fost dezamăgitoare, acestea având loc la concerul Live Aid din 1985, cu Phil Collins la tobe, şi un altul la includerea lor în Rock And Roll Hall Of Fame, în 1995. Este foarte posibil ca show-ul din 2007 să coincidă cu lansarea unei colecţii "Gratest Hits" în luna noiembrie. Se pare că John Bonham va fi înlocuit la tobe de către fiul său, Jason.

Antena 3

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close