Antena 3 CNN Show Showbiz Batman va fi ucis, după 70 de ani de la prima apariţie

Batman va fi ucis, după 70 de ani de la prima apariţie

Batman va fi ucis, după 70 de ani de la prima apariţie
25 Noi 2008   •   18:46

La 70 de ani de la prima sa apariţie în benzile desenate, Batman va muri. Potrivit lui Grant Morrison, scenaristul aventurilor lui Batman, celebrul personaj de benzi desenate va fi ucis miercuri în publicaţia DC Comics.
Împătimiţii benzilor desenate au produs mai multe zvonuri referitor la modalitatea în care Batman îşi va găsi sfârşitul. S-a speculat că va avea parte de o moarte terifiantă după ce partenerul său, Robin, va trece de partea întunericului, îl va trăda şi îl va distruge. Alte zvonuri sugerau că eroul va fi ucis de un bandit misterios denumit Black Glove.
Adevărul va fi aflat miercuri, 26 noiembrie, odată cu lansarea celui mai recent număr din DC Comics, informează The Telegraph.
"Veţi asista la sfârşitul lui Bruce Wayne în calitate de Batman", a declarat Grant Morisson. Celebrul Batman este un alter-ego al industriaşului Bruce Wayne care trăieşte şi salvează vieţi în oraşul Gotham."Ce i se va întâmpla lui Batman va fi ceva mai rău decât moartea, ceva la care nimeni nu se aşteaptă" a mai adăugat Morrison.
Grant Morrison este un scenarist de origine scoţiană. A scris scenarii pentru mai multe benzi desenate precum ?X-men? şi ?Superman?. Din 2006, a început să scrie şi episoadele pentru ?Batman?.
Batman nu este primul erou care îşi găseşte sfârşitul în benzile desenate. Captain America a fost ucis după ce a fost împuşcat de un lunetist în New York, iar moartea lui Superman în 1992 a condus la vânzări record ale acestor benzi desenate. Superman a fost, ulterior, reînviat.
Batman este creaţia artistului John Kane, iar prima apariţie a acestui personaj a avut loc în 1939.
Antena3.ro

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close