Antena 3 CNN Show Showbiz Biletele la concertul Depeche Mode, aproape epuizate

Biletele la concertul Depeche Mode, aproape epuizate

Biletele la concertul Depeche Mode, aproape epuizate
Sursa foto: Depeche Mode
15 Feb 2009   •   21:19

Dezamăgire pentru fanii Depeche Mode care nu au apucat să-şi achiziţioneze bilete pentru concertul de pe 16 mai. Biletele la Gazon B şi tribuna VIP pentru concertul Depeche Mode sunt aproape epuizate, informează Emagic Entertainment, citată de Agerpres.
?După ce zona din faţa scenei, Gazon A, a fost sold-out la doar o lună de la punerea în vânzare a biletelor, locurile din tribuna VIP şi din Gazon B sunt tot mai puţine pe zi ce trece?, spun organizatorii.
Cu mai bine de trei luni înainte de concert, au rămas disponibile doar câteva sute de bilete VIP din cele 3.000 puse iniţial în vâzare. Gazon B este aproape plin, capacitatea acestei zone urmând a fi atinsă în zilele următoare.
Ultimele bilete din zonele VIP, Gazon B, precum şi cele din Gazon C pot fi cumpărate din reţeaua magazinelor Diverta precum şi online, de pe www.myticket.ro, la următoarele categorii de preţ: 360, 120 şi 100 lei.
Pe 21 februarie, Depeche Mode va interpreta în cadrul galei Echo German Music Awards (Berlin) în premieră mondială piesa ?Wrong?, primul single de pe cel de al doisprezecelea album din cariera trupei, ?Sounds Of The Universe?, ce urmează a fi lansat în luna aprilie.
Depeche Mode va concerta la Bucureşti pe 16 mai, în Parcul Izvor, la trei ani de la show-ul istoric susţinut pe Stadionul Naţional din Capitală. Spectacolul este inclus în turneul ?Tour of the Universe?, turneu ce va cuprinde 28 de oraşe şi va atrage numai în Europa peste 1,3 milioane de fani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Depeche Mode
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close