Antena 3 CNN Show Showbiz Biletele pentru concertul Madonnei au fost puse în vânzare în toată ţara

Biletele pentru concertul Madonnei au fost puse în vânzare în toată ţara

Biletele pentru concertul Madonnei au fost puse în vânzare în toată ţara
Sursa foto: Madonna
03 Mar 2009   •   17:40

Biletele pentru concertul Madonnei din august de la Bucureşti, s-au pus în vânzare, marţi, în toată ţara. La Cluj-Napoca, cele mai căutate s-au dovedit a fi cele de 160 de lei, care s-au şi epuizat între timp. Fanii clujeni sunt extrem de interesaţi de evenimentul din vară.

În prima zi în care biletele pentru concertul Madonnei s-au vândut la liber, românii s-au înghesuit în magazinele de specialitate.

Primele bilete au fost puse în vânzare la ora 10:00. Reprezentanţii magazinelor se aşteptau la avalanşa de cumpărători, aşa că au luat măsuri suplimentare.

Cele mai căutate bilete au fost cele din Gazon A, adică în mijlocul Parcului Izvor. Un astfel de bilet costă 160 de lei.

Biletele s-au vândut destul de bine şi în ţară. Timişorenii aşteaptă cu sufletul la gură întâlnirea cu regina muzicii pop.

Pe 26 august, Madonna va aduce în Parcul Izvor din Bucureşti cel mai grandios show din industria muzicală mondială. Un show pentru care vor munci 1.200 de oameni şi la care vor lua parte aproape 70.000 de români.



Antena 3




×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close