Antena 3 CNN Show Showbiz Blogger arestat pentru că a publicat online piese Guns N' Roses

Blogger arestat pentru că a publicat online piese Guns N' Roses

Blogger arestat pentru că a publicat online piese Guns N' Roses
28 Aug 2008   •   11:56

De-a lungul timpului posesorii de jurnale online, denumite bloguri, au intrat în tot felul de probleme. Este notorie povestea lui Ellen Simonetti, însoţitor de zbor al companiei aeriene Delta Airlines, care şi-a pierdut locul de muncă după publicarea unor fotografii pe blogul personal. Cazul său nu a fost singular, existând mai multe incidente în care bloggerii au fost daţi afară pentru informaţiile pe care le-au făcut publice pe siteurile lor.

Frecvent sursa conflictelor este legată de confidenţialitatea informaţiilor publicate sau de respectarea drepturilor de autor. Conform Billboard.com, pe 27 august autorităţile federale americane au anunţat arestarea unui blogger suspectat că ar fi pus pe siteul personal piese Guns N' Roses de pe albumul încă nelansat "Chinese Democracy".

Kevin Cogill, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat pentru încălcarea drepturilor de autor. După spusele agenţilor FBI, Kevin Cogill ar fi postat 9 piese pe portalul Antiquiet.com în luna iunie. Piesele au fost ulterior şterse însă au fost preluate cu repeziciune de alte siteuri. Aflat în custodie, Cogill şi-a recunoscut faptele.

Guns N' Roses lucrează la albumul "Chinese Democracy" de peste 10 ani iar în ultima vreme se vehiculează informaţii conform cărora albumul ar fi programat pentru lansare în această toamnă. Zvonurile nu au fost confirmate nici de Axl Rose, singurul membru original al formaţiei, nici de managerul său.

Sursa foto: Billboard.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close