Antena 3 CNN Show Showbiz Bluză de femeie pătată cu sânge, în garderoba lui Michael Jackson (FOTO)

Bluză de femeie pătată cu sânge, în garderoba lui Michael Jackson (FOTO)

Bluză de femeie pătată cu sânge, în garderoba lui Michael Jackson (FOTO)
Sursa foto: bluza
06 Aug 2009   •   08:36

Misterul morţii lui Michael Jackson continuă. O fotografie bizară realizată în garderoba megastarului, imediat după moartea acestuia, a fost făcută publică. În poză poate fi observată o bluză de femeie pătată cu sânge. Eticheta se află încă ataşată de bluză, semn că obiectul de vestimentaţie nu a fost purtat. Este posibil să fi fost utilizat pentru a şterge urme de sânge, scrie The Sun.

Fotografia a fost realizată în luna iunie, la câteva zile de la moartea Regelui Pop. Se pare că autorităţile nu au păstrat bluza, considerând că obiectul nu constituie o probă în cazul morţii megastarului. ?Este foarte ciudat faptul că poliţiştii nu consideră că o bluză pătată cu sânge poate fi o probă în cazul unei morţi în condiţii suspecte?, susţine avocatul american Craig Silverman.

Silverman, care nu este direct implicat în cazul decesului lui Michael Jackson, susţine că bluza pătată cu sânge ar putea avea legătură cu ceea ce s-a întâmplat în seara dinaintea morţii megastarului.

Pe eticheta bluzei scrie "Women's Clothing - Casual Top", preţul afişat fiind de numai 3,99 dolari. Autorităţile americane nu au dorit să comenteze această informaţie. Întrebat de ce obiectul de vestimentaţie nu a fost păstrat de poliţie ca probă în cazul morţii lui Michael Jackson, un purtător de cuvânt al autorităţilor a spus: ?Nu ştiu de ce. Detectivii care se ocupă ce caz nu vor să discute cu presa pe acest subiect şi nu cred că vor face acest lucru în viitorul apropiat?.


×
Subiecte în articol: michael jackson crima
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close