Antena 3 CNN Show Showbiz Boala cumplită de care a murit DJ Avicii. Cum se manifestă

Boala cumplită de care a murit DJ Avicii. Cum se manifestă

Boala cumplită de care a murit DJ Avicii. Cum se manifestă
21 Apr 2018   •   17:17

DJ Avicii a mărturisit să suferă de pancreatită, cauzată de consumul excesiv de alcool. Acesta a fost spitalizat şi supus unei intervenţii chirurgicale, în 2014, în urma căreia i-au fost extirpate apendicele şi vezica biliară. 

Tânărul nu s-a ferit să spună că stilul lui de viaţă l-a îmbolnăvit, povestind că, din cauza programului încărcat, obişnuia să bea şi să petreacă până dimineaţa. 

Moartea lui Tim Bergling a şocat întreaga lume. Avicii avea milioane de fani în întreaga lume, iar muzica sa se bucura de un enorm succes, scrie gandul.info.

Pancreatita reprezintă inflamaţia pancreasului, organ în formă de frunză cu lungimea de aproximativ 12 centimetri. Acesta este înconjurat de partea inferioară a stomacului şi de peretele duodenului (prima porţiune a intestinului subţire, care se află în continuarea stomacului).

Pancreasul îndeplineşte trei funcţii principale: secretă în duoden lichid care conţine enzime digestive, secretă hormonii insulină  şi glucagon, care reglează concentraţia sanguină a glucozei şi secretă în duoden cantităţi mari de bicarbonat de sodiu (substanţa chimică din praful de copt), care este necesar pentru neutralizarea acidului care ajunge în duoden din stomac.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close