Antena 3 CNN Show Showbiz Bobby McFerrin concertează în Bucureşti alături de Cristinel Turturică şi Ionică Minune

Bobby McFerrin concertează în Bucureşti alături de Cristinel Turturică şi Ionică Minune

Bobby McFerrin concertează în Bucureşti alături de Cristinel Turturică şi Ionică Minune
Sursa foto: Bobby McFerrin
27 Ian 2010   •   16:56

Bobby McFerrin, artistul cunoscut pentru hitul "Don't Worry, Be Happy" , va cânta în mai puţin de trei zile pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Alături de cunoscutul muzician, pe scenă vor urca şi doi artişti de origine română: Ionică Minune (acordeon) şi Cristinel Turturică (ţambal), informează organizatorii evenimentului citaţi de Mediafax.

Ionică Minune este o adevărată legendă printre muzicienii ?de tradiţie? din România. El cântă de vârsta de 4 an. Cristinel Turturică a făcut parte din Taraful Haiducilor şi a colaborat cu compozitorul Gabriel Yared, deţinător al premiului Oscar pentru muzica filmului "Pacientul englez".

Biletele petru concertul lui Bobby McFerrin pot fi achiziţionate online (de pe site-urile eventim.ro, bilete.ro şi vreaubilet.ro), de la casa de bilete a Sălii Palatului, din reţeaua magazinelor Germanos din întreaga ţară, precum şi din magazinul Muzica şi magazinele Vodafone din ţară. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 80 şi 250 lei.

Bobby McFerrin este unul dintre cei mai cunoscuţi solişti din lume. El a scris şi a interpretat unul dintre cele mai cunoscute hituri, "Don't Worry, Be Happy". Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: concert
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close