Antena 3 CNN Show Showbiz Botez de 100.000 de euro. Manelistul Dan Bursuc şi-a creştinat băiatul

Botez de 100.000 de euro. Manelistul Dan Bursuc şi-a creştinat băiatul

Botez de 100.000 de euro. Manelistul Dan Bursuc şi-a creştinat băiatul
12 Sep 2008   •   20:06

Un botez de peste 100.000 de euro, care a început joi la prânz şi s-a terminat vineri dimineaţă: acesta a fost cheful lui Dan Bursuc, manelistul care şi-a creştinat băiatul, Leno Dimitrie. Peste 250 de invitaţi, care mai de care mai împodobit, au fost alături de familia Bursuc. "11 septembrie pentru mine este o dată extraordinară", spune Dan Bursuc. El şi Gina au sărbătorit un an de căsnicie, Leno a fost botezat, iar Adriana a împlinit 11 ani.

Astfel, evenimentul a fost unul pe măsură. Invitaţi unul şi unul şi mulţi, mulţi euro. De acasă până la biserică, Dan Bursuc a împărţit bani la fiecare colţ de stradă. Prinţul lui va purta numele ales de el, nu de naşii lui, Florin şi Carmen Petrescu. "Naşul meu atât de mult ţine la mine şi mi-a respectat dorinţa ca băiatul meu să poarte numele părinţilor mei", spune el. Adică Leno de la Ileana şi Dimitrie de la Dumitru. În două cuvinte, Leno Dimitrie. Un nume care să aducă noroc, talent şi avere, speră tatăl.



Leno a avut parte aseară de o petrecere de zeci de mii de euro, cu artişti din Serbia, Bulgaria, Turcia, Olanda si Ungaria, ornamente cu trandafiri şi îngeraşi, aripioare pe spătarele scaunelor, fântâni de ciocolată, băutură din belşug şi nelipsitele ursitoare.

Observator

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close