Antena 3 Show Showbiz Brad Pitt se învinovățește pentru despărțirea de Angelina Jolie

Brad Pitt se învinovățește pentru despărțirea de Angelina Jolie

03 Mai 2017   •   20:39
Brad Pitt se învinovățește pentru despărțirea de Angelina Jolie
Sursa foto: Foto: Instagram

Brad Pitt pare să dea vina pe sine pentru evenimentele care au dus la divorțul său de Angelina Jolie în primul său interviu public de la despărțire.

Actorul povestește cum a recurs la terapie după ce soția a depus actele pentru divorț în august 2016, însă susține că evenimentele care au condus la decizia acesteia au fost provocate de el. "Adesea spun ceva greșit, adesea sunt în locul și la momentul nepotrivit... Încerc să fac lucrurile mai bine. Chiar încerc să fac lucrurile mai bine", a mărturisit Brad.

Pe de altă parte, starul a negat că trece printr-o criză a vârstei mijlocii, însă a admis că în trecut a apelat la droguri și alcool.

"Am renunțat la tot, cu excepția băuturii, atunci când mi-am întemeiat o familie. Dar anul trecut lucrurile au scăpat de sub control. Am început să beau prea mult. A devenit o problemă", a explicat el. "Cred că puteam băga sub masă un rus cu vodka lui cu tot. Eram un profesionist. Eram bun", a povestit actorul despre trecutul său.

Brad o menționează pe Angelina direct doar o singură dată în interviu, preferând să vorbească despre modul în care rolul său de tată s-a schimbat în situația de acum când copiii săi nu îi mai sunt alături tot timpul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close