Antena 3 CNN Show Showbiz Brad Pitt şi George Clooney, în rol de "cretini simpatici", la Festivalul de Film de la Veneţia

Brad Pitt şi George Clooney, în rol de "cretini simpatici", la Festivalul de Film de la Veneţia

Brad Pitt şi George Clooney, în rol de "cretini simpatici", la Festivalul de Film de la Veneţia
28 Aug 2008   •   14:41

Festivalul de Film de la Veneţia s-a deschis anul acesta cu premiera peliculei realizată de fraţii Coen, ? Burn After Reading?. Distribuţia filmului este una de excepţie, iar doi dintre actorii principali sunt Brad Pitt şi George Clooney. Înainte de prezentarea filmului, Pitt şi Clooney au dat răbdători autografe fanilor care aşteptau lângă covorul roşu.

Din distribuţia filmului mai face parte şi actriţa Tilda Swindon, iar subiectul acestuia se învârte în jurul unui agent FBI, jucat de Clooney, care încearcă să oprească publicarea jurnalului unui alt fost ofiţer FBI. În jurnal, acesta îşi deconspira toate misiunile la care a luat parte.

Brad Pitt şi George Clooney interpretează în film roluri ridicole, primul fiind un profesor de fitness "lobotomizat", iar al doilea un Don Juan de mahala. "Burn After Reading" este o parodie a filmelor de spionaj, un amestec de sex, thriller şi umor negru marca fraţilor Coen, în care se reunesc actori celebri în roluri de "cretini simpatici", după cum au declarat cei doi regizori în cadrul unei conferinţe de presă.

În competiţia pentru trofeul festivalului au fost înscrise 21 de filme din numeroase ţari, inclusiv Etiopia şi Turcia. După decernarea premiului, festivalul va continua cu vizionarea unui film despre viaţa designerului Valentino Garavani. Filmul este produs de corespondentul special al revistei ?Vanity Fair?, Matt Tyrnauer.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close