Antena 3 CNN Show Showbiz BRIT Awards 2009: Cântăreaţa Duffy, favorita britanicilor (VIDEO)

BRIT Awards 2009: Cântăreaţa Duffy, favorita britanicilor (VIDEO)

BRIT Awards 2009: Cântăreaţa Duffy, favorita britanicilor (VIDEO)
Sursa foto: Duffy
19 Feb 2009   •   10:29

Tânara cântareaţă Duffy domină, cu trei trofee, palmaresul galei "BRIT Awards", decernate celor mai bune creaţii de muzică pop din Marea Britanie. Grupul american de rock Kings of Leon a cucerit, la rândul său, două premii, în timp ce Coldplay a plecat acasă cu mâna goala.
Cântăreaţa de 24 de ani nu şi-a putut stăpâni lacrimile la primirea celui de-al treilea trofeu BRIT, pentru cel mai bun album britanic, înmânat de legendarul Tom Jones.
Necunoscută până acum un an, Duffy a mai cucerit premiile pentru cea mai bună cântăreaţă şi, evident, pentru revelaţia anului. Albumul său de debut, "Rockferry", i-a adus şi producătorului său un premiu BRIT. Duffy şi-a schimbat toaleta pentru a interpreta unul din marile sale succese.
DUFFY, INTERPRETÂND "WARWICK AVENUE", LA BRIT AWARDS:

Rockerii americani de la Kings of Leon, care au mult mai mult succes în Marea Britanie şi Australia decât la ei acasă, au obţinut premiile pentru cel mai bun grup şi cel mai bun album străin.
Elbow a fost răsplătit cu premiul celui mai bun grup britanic, în dauna marilor favoriţi de la Coldplay. Elbow şi-a sărbătorit victoria cu una din statuile de decor care reproduc, la scară mărită, trofeul BRIT.
Atât palmaresul acestui an, cât şi programul galei a cuprins o mulţime de nume cunoscute, de la Katy Perry şi Girls Aloud la veterani ca Iron Maiden sau U2.
Sursă foto: musicomh.com
Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close