Antena 3 CNN Show Showbiz Britney Spears îşi va scrie biografia pentru 14 milioane de dolari

Britney Spears îşi va scrie biografia pentru 14 milioane de dolari

Britney Spears îşi va scrie biografia pentru 14 milioane de dolari
Sursa foto: Britney Spears
21 Ian 2009   •   18:33

Celebra cântăreaţă Britney Spears îşi va scrie biografia, după încheierea turneului mondial, "The Circus Starring: Britney Spears". Vedeta americană urmează să primească, pentru aceasta, suma de 14 milioane de dolari, informează femalefirst.co.uk.
Potrivit unor surse din anturajul artistei americane, în următorii zece ani, artista ar urma să publice cinci cărţi "absolut explozive".
"Au existat numeroase biografii neoficiale publicate despre Britney, dar ea nu a acceptat niciodată să scrie singură propria ei biografie, până acum", a declarat un apropiat al lui Spears.
"Şi unele din poveştile pe care le are de spus sunt cu adevărat explozive. A ţinut mai multe jurnale, deci nimic nu riscă să rămână nepovestit, doar dacă nu decide ea altfel", a spus aceeaşi sursă.
"Ea va scrie între trei şi cinci cărţi în următorul deceniu, dacă acest acord se va concretiza. Este unul din cele mai profitabile contracte din istoria industriei de diverstiment. Britney va vorbi deschis despre adolescenţa şi despre cum a eşuat. Va fi o lectură captivantă", a mai precizat acesta.
Britney Spears a fost complet devastată, în 2008, după ce Lynn, mama ei, a publicat cartea "'Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World (Prin furtună: o poveste adevărată despre faimă şi familie într-o lume a tabloidelor)", în care a dezvăluit că Britney, actualmente în vârstă de 27 de ani, a început să bea la vârsta de 13 ani, şi-a pierdut virginitatea la 14 ani şi a început să consume droguri la 15 ani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Britney Spears biografie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close