Britney Spears şi-a pierdut părul pe scenă (VIDEO)

27 Apr 2009   •   10:25
Britney Spears şi-a pierdut părul pe scenă (VIDEO) Britney Spears

După ce, în timpul unui concert, şi-a anunţat publicul, fără voia sa, că anumite părţi intime ale corpului său "atârnă", Britney Spears a reuşit, din nou, să capteze atenţia criticilor. Şi de această dată, "succesul" s-a realizat tot printr-o gafă involuntară, petrecută în timpul unui turneu de promovare a noului album.

Vedeta pop a ales să interpreteze una dintre melodiile sale stând întinsă pe un fotoliu. Numărul erotic presupunea ca un partener de dans, suspendat cu ajutorul unor corzi elastice, să coboare deasupra ei şi să se ridice apoi ţinând-o pe Britney în braţe.

Zis şi făcut. După o scurtă luptă datorată poziţiei nu tocmai favorabile, dansatorul a reuşit să-şi înfăşoare braţele în jurul vedetei internaţionale. Când să o ridice, însă, surpriză: o parte din extensiile interpretei s-au "încăpăţânat" să urmeze cursul firesc al numărului şi au rămas lipite de spătarul fotoliului.

Din păcate pentru Britney, şuviţele au rămas în lumina reflectoarelor destul de mult timp pentru a putea fi observate de "gurile rele".Antena3.ro

Parteneri
x close