Antena 3 Show Showbiz Bruce Willis dă în judecată un dealer de maşini

Bruce Willis dă în judecată un dealer de maşini

24 Mai 2007   •   18:59
Bruce Willis dă în judecată un dealer de maşini

Bruce Willis a acţionat în instanţă un dealer de maşini de colecţie din California sub acuzaţia că i-a fost vândut un autoturism cu multiple probleme tehnice. Starul seriei ''Die Hard'' a dat în judecată dealerul de maşini Black Tie Classic, susţinând că maşina de colecţie Pontiac GTO din 1967 pe care a cumpărat-o cu suma de 65.000 de dolari la 16 decembrie 2006 ''nu poate fi condusă din cauza numeroaselor probleme tehnice pe care le are''. Compania Black Tie Classic care a acceptat iniţial să-i ofere starului banii înapoi, a revenit asupra deciziei. Proprietarul acestei companii, John Bertino, insistă că maşina funcţiona perfect în momentul în care a fost cumpărată de starul de la Hollywood.

'Maşina nu avea nimic. Bruce Willis a început să se plângă de ea imediat după ce a cumpărat-o. Este o maşină de colecţie superbă. Am mai văzut persoane orgolioase, dar de data asta e chiar ridicol. I-am cerut să aducă maşina înapoi ca să constatăm şi noi defecţiunile şi să le remediem, dar m-am lovit de refuzul său categoric'', a povestit proprietarul companiei.

Rompres

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close