Antena 3 CNN Show Showbiz Cameron Diaz şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez s-au despărţit

Cameron Diaz şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez s-au despărţit

Cameron Diaz şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez s-au despărţit
Sursa foto: Foto: celebrity-fashion.mattters.com
07 Noi 2010   •   13:38

Actriţa americană Cameron Diaz s-a despărţit de iubitul ei, jucătorul de baseball american Alex "A-Rod" Rodriguez, după o relaţie de aproape şapte luni, informează pagina electronică a revistei Life & Style.
   
"Cameron şi A-Rod nu se mai întâlnesc şi s-au despărţit. Lui nu-i mai place de ea. Acesta este adevăratul motiv al despărţirii", a declarat pentru sursa citată un apropiat al celor doi.
   
Speculaţiile privind o despărţire au început încă din octombrie, când Cameron a fost văzută la Londra cu un bărbat misterios, iar apoi a plecat dintr-un club de noapte alături de actorul Matthew Morrison. A-Rod a fost văzut petrecând în Las Vegas fără Cameron Diaz, pe 28 octombrie.

"A-Rod a fost într-un club de noapte, iar un grup de modele din România se afla la masa alăturată. El a discutat cu fetele şi a petrecut toată noaptea distrându-se cu ele", notează Life & Style.
   
Alex Rodriguez, născut pe 27 iulie 1975, este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători de baseball din toate timpurile, jucând pentru echipa New York Yankees, cu care a semnat în 2007 un contract pe 10 ani, în valoare de 275 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: actriţă relatie despartire
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close