Antena 3 CNN Show Showbiz Cântăreaţă excepţională, la numai zece ani. O fetiţă uimeşte juriul emisiunii ?Britain's Got Talent? (VIDEO)

Cântăreaţă excepţională, la numai zece ani. O fetiţă uimeşte juriul emisiunii ?Britain's Got Talent? (VIDEO)

Cântăreaţă excepţională, la numai zece ani. O fetiţă uimeşte juriul emisiunii ?Britain's Got Talent? (VIDEO)
Sursa foto: fetita
26 Apr 2009   •   19:37

La numai zece a ani, fetiţa din imagini este înzestrată cu un talent ieşit din comun. Pe lângă faptul că este o dansatoare fără cusur, vocea ei i-a lăsat cu gura căscată pe membrii juriului de la Britain's got Talent (o emisiune de tip Megastar, foarte apreciată în SUA şi Marea Britanie).

Hollie Steel a venit pe scenă îmbrăcată în balerină şi a cucerit imediat juriul nu numai prin mişcările graţioase, dar şi prin vocea ei superbă.

Dacă la început, membrii juriului credeau că micuţa se va limita doar la a dansa, aceştia au fost de-a dreptul fermecaţi de talentul ei de cântăreaţă.



În urmă cu puţin timp, o altă concurentă la Britain's got Talent îi uimea pe membrii juriului. O scoţiancă în vârstă de 47 de ani, şomeră, nemăritată şi cu o înfăţişare departe de cea a unui fotomodel a furat inimile a milioane de britanici.

În momentul în care Susan Boyle a păşit pe scenă şi a spus că visul ei este să devină cântăreaţă profesionistă, nimeni nu şi-a putut reţine un zâmbet răutăcios. Sala a amuţit însă în clipa în care scoţianca a început să cânte. A urmat o avalanşă de aplauze şi de cuvinte de laudă din partea tuturor.



Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close