Antena 3 CNN Show Showbiz Carnavalul de la Veneţia. România reprezentată de Dan Puric, Marius Mihalache şi trupa Masca (VIDEO)

Carnavalul de la Veneţia. România reprezentată de Dan Puric, Marius Mihalache şi trupa Masca (VIDEO)

Carnavalul de la Veneţia. România reprezentată de Dan Puric, Marius Mihalache şi trupa Masca <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Ian 2008   •   12:43

La Veneţia a început distracţia. Rapperul american Coolio a dat startul celebrului carnaval printr-un concert susţinut în piaţa San Marco. Pentru prima dată în istoria carnavalului, România este invitat de onoare. Italienii şi-au pus costumele şi măştile de carnaval şi au ieşit în stradă să participe la spectacolele organizate în piaţa San Marco. Cel care a dat startul distracţiei a fost cântăreţul american Coolio. Îmbrăcat complet în alb, rapperul şi-a făcut o intrare spectaculoasă. Până pe 5 februarie, Veneţia se transformă în fiecare an într-un oraş desprins parcă din poveşti. La tot pasul poţi întâlni prinţi, prinţese, bufoni şi artişti de circ.

Peste un milion de turişti sunt aşteptaţi să viziteze în această perioadă oraşul italian. ?Veneţia este un oraş minunat, iar în timpul carnavalului este şi mai frumos?, a declarat un localnic. ?Este prima dată când vin la carnaval şi cred că o persoană trebuie să participe cel puţin o dată în viaţă?, a apreciat un turiat.

Românii vor face şi ei spectacol în Italia, pentru că ţara noastră este, pentru prima oară, invitat de onoare al carnavalului. Dan Puric, Marius Mihalache şi trupa teatrului Masca se numără printre cei care vor reprezenta România la Veneţia -

Antena 3

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close