Antena 3 CNN Show Showbiz Cartea publicată în memoria lui Ion Dolănescu, nou motiv de ceartă între copiii artistului

Cartea publicată în memoria lui Ion Dolănescu, nou motiv de ceartă între copiii artistului

Cartea publicată în memoria lui Ion Dolănescu, nou motiv de ceartă între copiii artistului
22 Oct 2010   •   22:48
 
Fac ce fac si tot la scandal ajung. Fraţii Dolănescu au un nou motiv de ceartă. Cartea publicată în memoria artistului Ion Dolănescu este cel mai nou motiv de râcă dintre cei doi fraţi. Se pare că volumul este doar un pretext însă, în disputa pentru avere.

Nici măcar lansarea unei cărţi despre tatăl lor nu a potolit războiul dintre fraţii Dolănescu. “Eu cred că e important conţinutul acestei cărţi, adevărurile, pe care le conţine despre viaţa interpretului Ion Dolănescu”, a declarat Ionuţ Dolănescu.

“Mai bine făcea 1.000 de cărţi şi le făcea de mai bună calitate, decât 5.000. O să vedeţi dumneavoastră vineri ce fel de calitate o să fie”, a spus Dragoş Dolănescu, care, se pare, ştia de câteva zile ce scrie în carte. Iar unul dintre pasaje îl încurcă rău în bătălia juridică.

"Vodă (aşa cum îşi alinta întotdeauna fiul Ion Dolănescu), este singura şi unica mea bucurie, şi de fapt, rostul meu pe acest pământ."

Ionuţ nici nu vrea să mai audă de Dragoş. “Am doar două surori, una la Paris şi cealaltă la Los Angeles. Fratele meu nu mai există de mult”, a spus Ionuţ Dolănescu. Iar miza războiului este casa în care a trăit Ion Dolănescu şi pe care Ionuţ nu vrea să o piardă sub nicio formă. “Oricum, pentru mine are foarte mare valoare sentimentală, pentru că am crescut, am învăţat, m-am dezvoltat ca om, ca artist în acea casă. De când tata a murit nu mi-am permis nici să fac curăţenie”, spune Ionuţ Dolănescu.

Cartea semnată de Luminiţa Tucă este un proiect început încă de când artistul trăia şi i-au fost luate mai multe intreviuri. Autoarea a vorbit însă şi cu Ionuţ despre cum era Ion ca tată, a stat de vorbă cu prietenii lui din satul natal dar şi cu Maria Ciobanu.
 




×
Subiecte în articol: ion dolanescu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close