Antena 3 CNN Show Showbiz Câştigătorii biletelor la concertul Led Zeppelin din Londra riscă să piardă show-ul

Câştigătorii biletelor la concertul Led Zeppelin din Londra riscă să piardă show-ul

Câştigătorii biletelor la concertul Led Zeppelin din Londra riscă să piardă show-ul
07 Oct 2007   •   14:09

Faniilor Led Zeppelin le-ar putea fi refuzată intrarea la concertul pe care Robert Plant, Jimmy Page şi John Paul Jones îl vor susţine la Londra, dacă pentru a cumpăra biletul la show au folosit cartea de credit a altcuiva. Mai multe mii de persoane au câştigat la loterie, săptămâna acesta, parole care le-au permis să cumpere bilete la râvnitul concert.

Însă promoterii susţin acum că fanilor le-ar putea fi refuzat accesul, dacă numele câştigătorului nu este acelaşi cu cel de pe cartea de credit folosită pentru a plăti biletele. Supăraţi, fanii trupei au reacţionat, susţinând că aceste reguli au fost introduse abia după ce plăţile au fost făcute. Aceştia au spus că nu a spus clar faptul că parolele în cauză sunt netransferabile.

“Nu există stipulaţii în ceea ce priveşte persoana care trebuie să plătească pentru bilete”, a scris Dandu, din Canada, într-un e-mail către BBC. Show-ul Led Zeppelin este programat să aibă loc loc pe 26 noiembrie, la arena O2 din Londra. Fiecare bilet costă 180 de euro, plus taxele de rezervare. Ultima oară când membrii Led Zeppelin au putut fi văzuţi cântând împreună a fost în 1988.

Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close