Antena 3 CNN Show Showbiz Cătălin Crişan, mire pentru a doua oară: Artistul s-a căsătorit religios

Cătălin Crişan, mire pentru a doua oară: Artistul s-a căsătorit religios

Cătălin Crişan, mire pentru a doua oară: Artistul s-a căsătorit religios
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Iun 2011   •   21:40

Cătălin Crişan a fost mire pentru a doua oară. S-a căsătorit religios, sâmbătă după-amiază, cu medicul Alina Cupşa, a doua mare dragoste a sa. Cei doi s-au logodit în secret, acum un an. Apoi, tot în secret au făcut şi cununia civilă, la scurt timp după ce artistul a divorţat.

El - 43 de ani, ea - 33. Însă diferenţa de vârstă nu este o piedică în calea dragostei. Cătălin Crişan şi proaspăta lui soţie, doctoriţa Alina Cupşa, au avut emoţii mari în faţa altarului.

Pentru ea, este de înţeles. Însă el nu este la primul eveniment de acest fel. A mai fost căsătorit, timp de 14 ani, cu medicul Lucia Bubulac, cu care are doi copii.

Pe Alina a cunoscut la scurt timp de la divorţ şi a fost dragoste la prima vedere. Atât de puternică, încât după numai câteva luni, cei doi făceau şi cununia civilă în mare secret.

În vara anului trecut, cei doi s-au logodit la Ierusalim. A fost o ceremonie emoţionantă, de care amândoi îşi amintesc cu plăcere. Apoi, întorşi în ţară, au spus un "da" hotărât în faţa primarului Cristian Popescu Piedone.

Acum, totul a fost pecetluit la Biserica Sfinţii Constantin şi Elena din Bucureşti.

Petrecerea, felicitările, masa şi dansul s-au mutat la restaurantul unui hotel de 4 stele din Capitală, unde nuntaşii vor petrece cel mai probabil până spre dimineaţă.

 


×
Subiecte în articol: artist
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close