Antena 3 CNN Show Showbiz Cătălin Crișan a fost operat de urgență: ”Am îndurat dureri groaznice”. Starea artistului, după ce a ajuns pe patul de spital

Cătălin Crișan a fost operat de urgență: ”Am îndurat dureri groaznice”. Starea artistului, după ce a ajuns pe patul de spital

Cătălin Crișan a fost operat de urgență. Cântărețul, în vârstă de 55 de ani, a ajuns la spital pentru avea dureri îngrozitoare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Ian 2024   •   12:55

Cătălin Crișan a dispărut în ultima perioadă din lumina reflectoarelor și asta pentru că artistul se pare că s-a confrumtat cu probleme de sănătate.

Aritistul a fost operat de urgență, după ce a îndurat dureri îngrozitoare. Cântărețul a ajuns pe mâinile medicilor și a fost supus unei duble operații de hernie de disc laterală. Anunțul a fost făcut chiar de el.

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Cătălin Crișan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Bună seara! Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere”, a scris Cătălin Crișan, pe pagina sa personală de Facebook.

De asemenea, cântărețul i-a mulțumit și partenerei sale de viață pentru că a fost și se află, în continuare, alături de el. 

”Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grija de mine!”, a mai scris artistul.

Bună seara! Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o...

Publicată de Catalin Crisan pe Duminică, 28 ianuarie 2024

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close