Antena 3 CNN Show Showbiz Câte operații estetice are Nadia Comăneci? Un cunoscut medic estetician român spune adevărul

Câte operații estetice are Nadia Comăneci? Un cunoscut medic estetician român spune adevărul

Câte operații estetice are Nadia Comăneci? Un cunoscut medic estetician român spune adevărul
16 Sep 2018   •   22:51

 La vârsta de 56 de ani, Nadia Comăneci are o formă fizică de invidiat şi un palmares de neegalat în gimanstică. Fosta sportivă şi-a păstrat pasiunea exerciţiile fizice şi duce un stil de viaţă sănătos. Timpul este necruţător cu oricine, iar Nadia a decis să treacă pragul medicilor esteticieni pentru a rămâne tânără cât mai mult timp. Iată la ce proceduri a apelat, potrivit chrirugului estetician Adina Alberts.

"În primul rând se vede că la nivelul feţei a lucrat un chirurg estetician, mi se pare că are câteva intervenţii de injectare pentru ridicarea pomeţilor, pentru refacerea volumelor feţei, pentru corecţia cearcănelor, pentru augumentarea buzelor şi pentru ridurile de pe frunte. După care, Nadia s-a oprit. La nivelul gâtului nu a lucrat nimic. La nivelul gâtului se vede vârsta".

"Mâinile Nadiei necesită o îmbunătăţire, şi există cel puţin 5 tehnici pentru ca ele să nu mai arate aşa. Pielea este uscată, depigmentată, ridată. Sânii Nadiei sunt liftaţi, cel puţin aşa pare din această poză, că ar avea implanturi mamaere. Piciorul Nadiei...se poate observa excesul de piele de deasupra genunchiului. Oricât ai dezvolta musculatura, pielea de deasupra genunchiului devine ridată şi vizibilă pe măsură ce anii trec", a fost analiza făcută de Adina Alberts, potrivit Click.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close