Antena 3 CNN Show Showbiz Catrinel Menghia îi cucereşte pe australieni: Românca, într-o revistă pentru bărbaţi (VIDEO)

Catrinel Menghia îi cucereşte pe australieni: Românca, într-o revistă pentru bărbaţi (VIDEO)

Catrinel Menghia îi cucereşte pe australieni: Românca, într-o revistă pentru bărbaţi (VIDEO)
Sursa foto: Catrinel Menghia
02 Dec 2009   •   21:12

După ce a sucit minţile europenilor cu pictorialele ei incendiare, Catrinel Menghia, vrea să-i cucerească acum şi pe australieni. Manechinul a pozat de curând într-o revistă pentru bărbaţi din ţara de la antipozi, iar domnii s-au grăbit deja să o voteze drept cea mai sexy femeie care a pozat pentru revistă, anul acesta.

Pe lângă fotografiile incendiare, în revistă apare şi un interviu în care Catrinel povesteşte cum a reusit sa ajunga pe culmile succesului. Vedeta vorbeşte şi despre relaţia cu soţul ei, Massimo Brambatti.

Totuşi, fotografiile au fost cele care au stârnit interesul australienilor. Aceştia au scris pe site-ul revistei că românca este cea mai sexi femeie care a pozat anul aceasta pentru publicaţie.

Catrinel Menghia locuieşte la Milano şi este una dintre cele mai cunoscute modele din Italia. Ea a devenit imaginea Giorgio Armani în întreaga lume. Manechinul a semnat un contract pentru a fi imaginea unui producător auto. Iar datorită succesului de care se bucură este tot mai des contractată pentru a apărea în pictoriale.


Observator

×
Subiecte în articol: manechin
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close