Antena 3 Show Showbiz Ce problemă au Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, după ce și-au retras fata de la școală

Ce problemă au Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, după ce și-au retras fata de la școală

de M.Z.    |    11 Oct 2016   •   10:21
Ce problemă au Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, după ce și-au retras fata de la școală
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dana Nalbaru

Actorul Dragoș Bucur și cântăreața Dana Nălbaru au anunțat în urmă cu o lună că și-au retras fiica de la școală, pentru a-i oferi o educație în sistem de home schooling. Atunci, cei doi au stârnit o mică revoluție pe internet după acest anunț, așa că s-au decis să nu mai comenteze subiectul. Și totuși, Dana a scăpat un mic secret, spunând că ea și Dragoș nu prea reușesc să se pună de acord asupra programului Sofiei, potrivit Click.ro.

Acum, Dragoș Bucur susține că totul merge ca pe roate cu home schoolingul. Cu o mică excepție, dacă e să ne luăm după spusele soției sale. 

”Eu cred că e bine ca Sofia să aibă un program, să fie mai organizată. El spune, nu, este bine s-o lăsăm să se joace cât mai mult, cât mai liber și la un moment dat își va găsi drumul. Sunt două linii foarte diferite, dacă mă întrebi pe mine, dar încercăm să ne întâlnim undeva la mijloc”, a declarat Dana Nălbaru, la Europa FM.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close