Antena 3 CNN Show Showbiz Cea mai fidelă sosie a Madonnei a concertat în parcul Herăstrău

Cea mai fidelă sosie a Madonnei a concertat în parcul Herăstrău

Cea mai fidelă sosie a Madonnei a concertat în parcul Herăstrău
Sursa foto: madonna
23 Aug 2009   •   19:24

Până la vederea Madonnei în carne şi oase, bucureştenii s-au mulţumit să vadă şi să o asculte pe cea care a fost numită "cea mai fidelă sosie a Madonnei". Melissa Totten a oferit două seri la rând, celor care au venit să o vadă, un show incendiar. Aseară, ea a fost prezentă într-un club select din parcul Herăstrau. Oamenii au fost uimiţi de asemănarea izbitoare dintre Madonna şi sosia ei. De asemenea, Melissa a demonstrat că poate imita aproape perfect vocea, vestimentaţia şi chiar şi cele mai mici gesturi ale divei.

Încă de pe băncile şcolii, Melissa ştia că are un dar. Cânta bine. Iar mai târziu, şi-a dat seama şi că seamnă perfect cu regina muzicii pop. În 1988 s-a mutat în Chicago, ca să se specializeze în publicitate. Dar nu a durat mult până când a devenit "umbra" Madonnei.

În 1991, ziariştii de la Chicago Tribune anunţau că Madonna a fost zărită la o plimbare prin oraş, chiar dacă aceasta era la filmări, la câteva mii de kilometri distanţă. Când ziariştii şi-au dat seama de eroarea comisă, pentru Melissa Totten a început nebunia. La 22 de ani era deja cunoscută de toată America.



Antena3

×
Subiecte în articol: Madonna
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close