Antena 3 CNN Show Showbiz Cea mai mare dorinţă de Crăciun a britanicelor: să-l sărute pe Brad Pitt

Cea mai mare dorinţă de Crăciun a britanicelor: să-l sărute pe Brad Pitt

Cea mai mare dorinţă de Crăciun a britanicelor: să-l sărute pe Brad Pitt
11 Dec 2008   •   17:57

Femeile din Marea Britanie au toate o singură dorinţă de Crăciun: să-l sărute sub vâsc pe Brad Pitt. Potrivit unui sondaj realizat în Marea Britanie, actorul american se află pe locul întâi în topul dorinţelor de Crăciun al britanicelor.
Brad Pitt este urmat la scurtă distanţă de actorul britanic Orlando Bloom şi de cântăreţul Justin Timberlake, care se află pe poziţiile doi şi respectiv trei. Primii trei clasaţi din acest top nu sunt căsătoriţi, însă sunt implicaţi în relaţii serioase, informează femalefirst.co.uk.
Domeniul sportiv a avut şi el un reprezentat în acest top: fotbalistul David Beckham, care s-a clasat pe locul patru. Actorul australian Hugh Jackman a aocupat locul cinci în clasamentul britanic, la aceeaşi secţiune.
Studiul efectuat în Marea Britanie nu i-a uitat nici pe bărbaţi. Favoritele bărbaţilor la categoria "vedeta preferată pe care ar vrea să o sărute sub vâsc" au fost Nicole Kidman, Jessica Alba, Angelina Jolie, Gisele Bundchen, Beyonce Knowles şi Paris Hilton.
În topul referitor la "persoana preferată cu care ar vrea să-şi petreacă seara de Crăciun" femeile l-au pus pe primul loc pe Moş Crăciun, urmat de Făt Frumos, de Preşedintele Statelor Unite, de regina Marii Britanii şi de papa Benedict al XVI-lea. Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 3.000 de femei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brad Pitt Marea Britanie
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close