Antena 3 CNN Show Showbiz Suma enormă pe care trebuie să o plătești pentru a te bucura de hârtia igienică preferată de Dorian Popa: "Nu este o glumă"

Suma enormă pe care trebuie să o plătești pentru a te bucura de hârtia igienică preferată de Dorian Popa: "Nu este o glumă"

Pentru unii poate fi un lux, dar pentru alți este o normalitate. Hârtia igienică neagră nu mai este doar o necesitate pentru unele persoane, ci este nevoie ca nuanța acesteia să se asorteze cu faianța și restul mobilierului din baie.

Suma enormă pe care trebuie să o plătești pentru a te bucura de hârtia igienică preferată de Dorian Popa: "Nu este o glumă"
Sursa foto: YouTube
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Oct 2023   •   18:08

Hârtia igienică ca cea pe care o folosește Dorian Popa nu este pentru oricine, iar acest lucru îl demonstrează prețul la care se vinde. 

Pentru cei care doresc să își cumpere hârtia igienică la care Dorian Popa a făcut reclamă, trebuie să plătească câteva mii de euro.

Dacă în mod normal pentru 10 role de hârtie igienică se plătește circa 20 de lei, patru role din această hârtie costă nu mai puțin de 5.000 euro. 

Mai mult, vânzătorul a spus despre ea că este un produs autentic și original și a dezvăluit chiar și seria. Mai mult, este fabricat și în ediție limitată, ca o explicație a acestui preț uluitor.

Citește și: Cel mai sincer şofer, oprit în trafic la Suceava: "Nu am permis de conducere și am consumat 5 beri și 200 de grame de vodcă"

Având în vedere suma uriașă pentru o simplă hârtie igienică, persoana care o vinde a spus că nu este vorba despre nicio glumă și este un anunț cât de poate de serios.

”Cutie cu 4 role originale, ediția limitată de lux. Vine însoțită de certificat de autenticitate cu seria 0005. Prețul nu este negociabil. NU ACCEPT SCHIMBURI.

Atenție, nu este o glumă. Nu pot da detalii despre originea obiectului, dar vă pot garanta că este 100% autentic”, a scris vânzătorul în anunțul de pe OLX, conform spynews.ro

×
Subiecte în articol: cea mai scumpă hartie igienica
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close