Antena 3 CNN Show Showbiz Cea mai tânără creatoare de modă din SUA are numai 10 ani (FOTO)

Cea mai tânără creatoare de modă din SUA are numai 10 ani (FOTO)

Cea mai tânără creatoare de modă din SUA are numai 10 ani (FOTO)
Sursa foto: Cecilia Cassini
18 Feb 2010   •   10:53

La numai 10 ani, Cecilia Cassini este prezentă la toate evenimentele importante din lumea modei. Cea mai tânără creatoare de modă din SUA, aşa cum este denumită peste ocean, a participat şi la Săptămâna Modei de la New York unde şi-a promovat cele mai noi creaţii.

?Sunt cea mai tânără creatoare de modă din America. Aşa îmi spune toată lumea?, a declarat Cecilia, cu inocenţa şi sinceritatea caracteristice vârstei. În aprilie, o televiziune germană urmează să difuzeze un documentar despre viaţa ei, moment în care micuţa creatoare de modă va intra şi în atenţia specialiştilor europeni în domeniu.

Cecilia Cassini este originară din Encino, California. Ea spune că este înnebunită după paiete, pe care le şi utilizează în creaţiile sale. Tânăra creatoare de modă a mai declarat că nu ar utiliza niciodată blana veritabilă în hainele pe care le creează.

Micuţa este reprezentată de fostul manager a lui Kim Kardashian, protagonista unor reality show-uri difuzate în SUA. Ea şi-a lansat deja prima colecţie de haine care este comercializată de magazinele pentru copii Tough Cookies. ?În curând, hainele mele vor fi vândute şi într-un alt magazin cunoscut?, a adăugat Cecilia, fără a preciza, însă, numele centrului comercial.



Un alt copil care a atras atenţia specialiştilor din domeniul modei este Tavi Gevinson, fata de numai 13 ani care lansat un blog de modă în anul 2008. În prezent, aceasta scrie editoriale de modă pentru celebra revistă Harper`s Bazaar.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: moda festival designer creator de moda
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close