Antena 3 CNN Show Showbiz "Cei mai mari britanici" - ediţia 2007

"Cei mai mari britanici" - ediţia 2007

"Cei mai mari britanici" - ediţia 2007
23 Mai 2007   •   07:51

Regina Marii Britanii e cea mai importantă personalitate în viaţă din această ţară. A primit acest titlu la premiile "Cei mai mari britanici 2007", o ceremonie care a avut loc la Londra. Printre cei premiaţi au mai fost fotbalistul David Beckham şi actriţa Hellen Mirren, cea care a interpretat rolul suveranei britanice în filmul The Queen. Suverana a fost desemnată dintr-o listă de 50 de personalităţi importante a Marii Britanii. Elisabeta a II-a nu a fost însă prezentă la ceremonie, fiul său, prinţul Edward, a mulţumit pentru premiul acordat.

Premiul pentru film la ceremonia "Cei mai mari britanici 2007" a fost acordat actriţei Hellen Mirren, cea care a primit în februarie un Oscar pentru rolul Reginei Elisabeta, în filmul The Queen.

La rândul său Beckham a primit un premiu nu doar pentru realizările sale ca jucător, ci şi pentru promovarea fotbalului în lume. ?Sunt foarte mândru că sunt britanic şi sunt mândru să reprezint ţara în Statele Unite?, a spus Beckham. Fotbalistul va pleca în vară în statul american California unde va juca, pentru 5 ani, la formaţia Los Angeles Galaxy, în schimbul a 230 de milioane de dolari.

Antena 3

×
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close