Antena 3 CNN Show Showbiz Celine Dion vine în România! Artista va susține un concert pe 29 iulie 2020

Celine Dion vine în România! Artista va susține un concert pe 29 iulie 2020

Celine Dion vine în România! Artista va susține un concert pe 29 iulie 2020
Sursa foto: foto- Facebook/ Celine Dion
26 Sep 2019   •   19:41

Este oficial! Celine Dion, câștigătoarea a două premii Oscar și a cinci premii Grammy, va susține în premieră un concert extraordinar, în cadrul turneului „Courage World Tour” în București, miercuri, 29 iulie 2020.

Anunțul a fost făcut pe conturile artistei de pe rețelele de socializare. Detaliile cu privire la locația concertului și bilete vor fi anunțate curând de către organizatori din România.

„Suntem în discuții cu Primăria Capitalei pentru determinarea locației potrivite pentru acest eveniment de interes național, concertul unei artiste legendare care se află de câteva decenii în topul preferințelor muzicale ale românilor, dar care până acum ne-a ocolit țara. Celine Dion cântă în acest turneu într-unele dintre cele mai frumoase săli și stadioane din lume, întrucât conceptul spectacolului este unul «all-seated» și doar pe un stadion poți atinge o capacitate de 40.000 locuri pe scaune, atât în tribune cât și pe gazon”, a declarat Laura Coroianu, director general Emagic, potrivit Libertatea.
 

×
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close