Antena 3 CNN Show Showbiz Cheloo: „S-a creat o conspiraţie împotriva mea!”

Cheloo: „S-a creat o conspiraţie împotriva mea!”

Cheloo: „S-a creat o conspiraţie împotriva mea!”
15 Apr 2016   •   12:09

Atunci când aduci laolaltã într-un juriu oameni cu personalitãţi dintre cele mai puternice, te poţi aştepta la orice, iar acest lucru telespectatorii l-au putut constata încã de la primul episod „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1. Personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit numeroase controverse la masa juriului, însã ce s-a întâmplat atunci când pe scenã s-a prezentat o concurentã de doar 15 ani, elevã a liceului Dinu Lipatti la clasa de actorie, cu un moment de teatru, a întrecut orice imaginaţie.

Andreea Lazãr s-a prezentat în faţa juriului cu un moment de roast, un gen cunoscut în America, în care o personalitate este subiectul glumelor, dintre cele mai acide, cu scopul de a amuza audienţa. „La noi nu poţi sã faci asta. Numeri pe degete vedetele care ar accepta treaba asta!”, le-a spus Mihai Bendeac colegilor sãi de juriu. Andreea şi-a construit întreg momentul în ofensivã totalã împotriva juriului. „Tu ne iei de proşti?”, s-a enervat Cheloo.

Bendeac a sãrit imediat în apãrarea fetei, iar asta nu a fãcut decât sã îl enerveze şi mai tare pe rapper. „Tot timpul încerci sã mã combaţi. S-a creat o conspiraţie împotriva mea!”, a spus acesta, iar Bendeac a continuat: „În ritmul ãsta, poate mâine ne şi batem, ca sã încheiem subiectul. Dacã stau sã mã gândesc, o bãtaie între mine şi Cheloo ar fi singurul lucru care nu s-a întâmplat aici, pentru cã am avut de toate: comedie, depresii, conflicte, drame sau chiar reveniri ca în telenovelã!”, a povestit Mihai. Cum s-a încheiat întregul moment, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod al emisiunii „iUmor”, difuzat duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: cheloo
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close