Antena 3 CNN Show Showbiz ?Chinese Democracy?, noul single Guns N? Roses, lansat miercuri în Statele Unite

?Chinese Democracy?, noul single Guns N? Roses, lansat miercuri în Statele Unite

?Chinese Democracy?, noul single Guns N? Roses, lansat miercuri în Statele Unite
23 Oct 2008   •   13:34

De miercuri noul single Guns N?Roses poate fi auzit la posturile de radio americane, şi toată lumea, de la realizatorii de programe la ascultători, are o opinie.

?Au fost ascultate mai multe piese Gund N?Roses, dar ?Chinese Democracy? a fost cu mult peste celelalte?, a declarat Bill Weston, DJ al postului de radio WMMR din Philadelphia.

?Am decis să difuzăm această piesă timp de o săptămână şi să monitorizăm reacţia ascultătorilor pentru a decide cum vom proceda pe viitor în ceea ce priveşte albumul?, a mai completat el.

Axl Rose nu este prea iubit în oraşul Philadelphia din cauza concertului care s-a anulat pentru că nu a apărut pe scenă.

?Pentru asta am aşteptat 15 ani?? s-a întrebat Matt Murray, animator pe programul de dimineaţă la WHTG din New Jersey, în timp ce John Lisle, de la KISS radio din San Antonio a făcut referire la cel de-al treilea album Boston, cât de mult a fost aşteptat, şi ce finalitate a avut acesta. Sunt şi păreri pozitive însă, Michael Cross de la KFMW din Rapids, Iowa, susţine că piesa aduce foarte mult ca stil cu ?Use Your Illusion? şi că a fost nevoie de câteva audiţii pentru a-i prinde gustul.

Lansarea oficială a albumului "Chinese Democracy" are loc pe 23 noiembrie, în exclusivitate pentru lanţul de magazine Best Buy, decizie confirmată miercuri de managerul grupului, Irving Azoff.

"Această lansare marchează un moment istoric în rock'n'roll. Campania amplă de lansare este potrivită pentru un album care va stabili noi repere. Fanii Guns N?Roses au motive de sărbătoare, pentru că acesta este doar începutul?, a declarat Irving Azoff, managerul Guns N? Roses.

Puteţi asculta mai jos noul single Guns N? Roses, ?Chinese Democracy?:



Sursa foto: Billboard.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close