Antena 3 CNN Show Showbiz Cine este Răzvan Ciobanu, creatorul care a murit în a doua zi de Paști

Cine este Răzvan Ciobanu, creatorul care a murit în a doua zi de Paști

Cine este Răzvan Ciobanu, creatorul care a murit în a doua zi de Paști
Sursa foto: Foto: Facebook/Razvan Ciobanu
29 Apr 2019   •   08:30

Răzvan Ciobanu a intrat pentru prima dată în lumea modei când avea doar 19 ani În perioada 16-18 septembrie 2007, unde a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York.

Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009 care conține 70 de rochii de seară a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații unui concurs de modă. 

La începutul carierei sale, cunoscutul designer a avut câteva probleme privind greutatea sa. Pe parcursul timpului, acesta a hotărât să rezolve această problemă, consultând un nutruționist, iar mai apoi a urmat o dietă, reușind astfel să ajungă de la 130 de kilograme la aproximativ 83 de kilograme.

Timp de doi ani, Răzvan Ciobanu a locuit în străinătate, iar în decursul acestui timp nu a lansat nicio colecție în România, însă cât a fost stabilit în afara țării, acesta a colaborat cu branduri cunoscute cum ar fi: Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara. Răzvan Ciobanu a declarat că se susține integral din modă și proiecte de design interior. Stilul de viață nu a fost niciodată unul extravagant sau exagerat, acesta susține că singurele lui slăbiciuni ar fi hainele și pantofii.

A declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale.

Pe 28 ianuarie, Răzvan Ciobanu a împlinit 43 de ani.

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close