Antena 3 CNN Show Showbiz Cine ne cântă de Revelion? Artiştii se pregătesc să urce pe scenele din pieţele marilor oraşe

Cine ne cântă de Revelion? Artiştii se pregătesc să urce pe scenele din pieţele marilor oraşe

Cine ne cântă de Revelion? Artiştii se pregătesc să urce pe scenele din pieţele marilor oraşe
30 Dec 2008   •   20:44

Dacă nu vreţi să staţi acasă în noaptea dintre ani şi preferaţi să faceţi Revelionul în aer liber, primăriile din toată ţara s-au pregătit din vreme, aducând artişti români dar şi de peste hotare, pentru ca petrecerile să fie pe gustul tuturor. Muzică, show-uri de lumini şi artificii la miezul nopţii sunt câteva dintre surprizele pregătite de edilii din toată ţara.
La Revelionul din Piaţa Palatului Culturii, ieşenii vor avea parte de un concert al formaţiei UB 40. Şi Fly Project, Crazy Loop, Connect - R, Alex şi Paraziţii vor fi prezenţi pe cea mai mare scenă din Moldova. Ce-i drept, temperaturile scăzute pun beţe în roate organizatorilor, dar aceştia sunt decişi să nu cedeze. Doar nu degeaba au alocat aproape 2 milioane de lei pentru acest eveniment.
Pacifica, BIU, Cargo şi Mircea Baniciu sunt câteva dintre numele artiştilor care îi vor încânta pe arădeni, în timp ce la Cluj vor concerta Samantha Fox, Semnal M, Crush & Alexandra Ungureanu şi cântăreţii de muzică populară Amalia Codorean, Maria Lobonţ, Florian Roşan şi Crina Varga.
La Sibiu cap de afiş sunt băieţii de la No Mercy. Alături de ei vor urca pe scenă şi Saragosa Band şi Goombay Dance Band.
Celebra trupă germană Nana şi fetele de la Heaven concertează, în noaptea dintre ani, la kilometrul zero din Brăila, respectiv Piaţa Independenţei, petrecere care este programată să se încheie cu un frumos foc de artificii.
Constănţenii vor dansa pe ritmul melodiilor celor de la Smokie, alături de rockerii din anii 70 urcând pe scenă şi Replik, Direcţia 5, Kaoma şi Corona.
La Mangalia pe scena Festivalului Callatis din Mangalia vor cânta Felicia Filip, Cornelia Tihon - ?fata cu naiul?, trupa K1 şi va dansa Ansamblul ?Rapsodia Dobrogei?.
Hi-Q, Celia, Desperado şi Sofia Vicoveanca vor ajunge în ultima noapte a lui 2008 la Suceava, pe esplanada Casei de Cultură.
Bucureştenii vor avea parte de un spectacol inedit de lumini şi lasere în Piaţa Constituţiei, unde vor concerta Mandinga, Iris, Voltaj, Bere Gratis, Holograf, Zdob şi Zdub şi Direcţia 5.
Akcent, Animal X, Voltaj, Loredana dar si Claudia şi Alb-Negru vor cânta pe scena amenajată în Piaţa Revoluţiei din Capitală.
La Romexpo, la petrecerea organizată de primarul sectorului 5, artistul spaniol Enrique Iglesias este capul de afiş. Enrique a ajuns deja în Bucureşti şi s-a cazat la unul dintre hotelurile de lux ale Capitalei.
Antena3.

×
Subiecte în articol: noaptea de Revelion artisti
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close