Antena 3 CNN Show Showbiz Coadă pentru bilete la filmul ?This Is It?, cu patru zile înainte de punerea în vânzare a biletelor

Coadă pentru bilete la filmul ?This Is It?, cu patru zile înainte de punerea în vânzare a biletelor

Coadă pentru bilete la filmul ?This Is It?, cu patru zile înainte de punerea în vânzare a biletelor
Sursa foto: This Is It
26 Sep 2009   •   16:42

Fanii lui Michael Jackson din Statele Unite au format deja cozi imense, pentru a fi siguri că vor prinde un bilet la documentarul "This is It", deşi biletele vor fi puse în vânzare abia duminică la miezul nopţii. Pelicula, care include înregistrări de la ultimele repetiţii ale megastarului, dar şi imagini surprinse în culise, înainte de concertele de la Londra, este aşteptată cu sufletul la gură de fanii din întreaga lume.

Încă de joi, fanii lui Michael s-au adunat la Los Angeles, în faţa sălii de cinema în care va rula marea premieră. Nu le-a păsat de căldura de afară, şi nici că trebuie să aştepte patru zile ca să îşi poată cumpăra biletul. Şi-au adus cu ei scaune, corturi, mâncare şi apă.

De altfel, primii 500 de oameni sosiţi în faţa cinematografului vor primi bilete comemorative speciale, asemenea celor puse în vânzare pentru concertele din Londra. "Nu l-am văzut niciodată pe Michael live, aşa că acest film mă aduce mai aproape de el. Mi-ar plăcea tare mult să primesc şi un bilet comemorativ. A fost creat de el, iar filmul este un tribut adus moştenirii lui. Categoric, va merita din plin", spune un fan.

În acest caz, spun oamenii, nicio clipă de aşteptare nu este în zadar. Şi asta pentru că doar 3.000 dintre ei vor putea intra în sala de cinema din Los Angeles.

Filmul va rula în premieră în Los Angeles pe 28 octombrie. Pelicula va fi lansată în alte 14 cinematografe simultan şi va rula doar două săptămâni.

Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close