Antena 3 CNN Show Showbiz Coke Live ? 56 de ore de muzică bună (VIDEO)

Coke Live ? 56 de ore de muzică bună (VIDEO)

Coke Live ? 56 de ore de muzică bună (VIDEO)
21 Iun 2007   •   15:43

Maratonul festivalului Coke Live aduce timp de trei zile şi trei nopţi nu mai puţin de 40 de artişti. De la rock la pop şi de la dance la house, toate genurile muzicale se vor face auzite prin trupe de renume mondial completate de artişti români. Totul pe cele trei scene de pe insula Lacul Morii din Capitală.

Pentru prima oară în România, Pussycat Dolls şi Macy Gray dau tonul petrecerii, vineri, după ora 20. În deschidere, trupa Simplu. Nebunia continuă după miezul nopţii pe ritmuri house cu Chris Lake la platane, iar after party-ul va fi întreţinut de Sheeva şi C-Zar.

În a doua zi a festivalului startul îl dau, începând cu ora 12, trupele Iris, Zob, EMIL şi KUMM. Seara continuă cu ?greii, greilor?: The Rasmus, DJ Seb, Prodigy, Vanilla Ice şi Tom Novy. În ultima zi a festivalului vor urca pe scenă Direcţia 5, Viţa de Vie, Vama, Ab4 şi Luna amară.

La miezul nopţii Incubus va încheia seria concertelor pe scena mare, dar cortul dance va găzdui până luni dimineaţă show-uri house cu Vania şi Raresh. Aşadar, weekend-ul va fi un maraton al distracţiei! 56 de ore de muzică neîntreruptă asigurată de cele mai în vogă trupe.

CEL MAI BINE PĂZIT CONCERT:

Observator

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close