Antena 3 CNN Show Showbiz Coke Live Peninsula. Ultima şansă pentru fanii români de a vedea Nine Inch Nails live (FOTO)

Coke Live Peninsula. Ultima şansă pentru fanii români de a vedea Nine Inch Nails live (FOTO)

Coke Live Peninsula. Ultima şansă pentru fanii români de a vedea Nine Inch Nails live (FOTO)
Sursa foto: sarmalele reci
25 Iul 2009   •   17:20

Mii de tineri din toată ţara dar şi mureşeni participă zilele acestea la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş. Distractia a început încă de joi şi se va încheia duminică seară. Foarte mulţi ?peninsulari? au venit, conform obiceiului, cu corturile. De distracţie au avut parte atât ziua, cât şi noaptea.

Atmosfera la festival este una incendiară. Şi la propriu din cauza caniculei, dar mai ales la figurat. Căldura mare nu i-a alungat, însă, pe ?peninsulari?. Mii de oameni au venit la festival încă de la deschidere.

Vineri seară, startul a fost dat de cei de la Vama, pentru ca apoi atmosfera să se încingă pe ritmul acordurilor lui Pavel Stratan. Pe o căldură de aproape 35 de grade, Sarmalele reci au fost binevenite, iar apoi tinerii au avut parte de un concert de zile mari susţinut de DJ Tiesto.

Sâmbătă, peninsularii curajoşi fac bungee jumping, iar cei curioşi afla cum se simte o muscă lipită pe perete încercând jocul ?Fly Wall?, sau pot practica sumo, îmbrăcaţi în costume gonflabile. Şi cei cu înclinaţii artistice sunt premiaţi, la concursurile de fotografie sau reportaj.

Sâmbătă seară cei prezenţi se vor putea delecta cu muzica trupei Iris, iar apoi cu scena va răsuna pe acordurilor celor de la Primal Scream. Punctul culminant al serii va fi concertul Nine Inch Nails, probabil ultima şansă a fanilor români de a-I vedea live. Membrii trupei au anunţat că turneul de anul acesta ar putea fi ultimul, în condiţiile în care solistul vocal al trupei, Trent Raznor, intenţionează să suspende, pe perioadă nedeterminată, proiectul NIN.

Duminică, festivalul se va incheia cu concertul celor de la Prodigy.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mures Iris
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close