Antena 3 CNN Show Showbiz Concert incendiar George Michael

Concert incendiar George Michael

Concert incendiar George Michael
01 Iun 2007   •   07:59

Concert incendiar, joi seară, pe stadionul Lia Manoliu din Capitală! Mii de români s-au adunat să asculte cele mai cunoscute piese ale lui George Michael. Pe fanii cântăreţului nici ploaia nu i-a făcut să renunţe la spectacol şi să cânte refrenele împreună cu artistul. Starul pop şi-a început concertul cu punctualitate britanică: la 21.00 şi-a făcut aparţia, intrarea sa în scenă fiind marcată de explozia publicului, dar şi de proiecţiile multicolore care au început să se desfăşoare pe mai multe ecrane de leduri. ?Flawless? - adică ?fără cusur? - cu această piesă şi-a deschis el concertul, titlul cântecului dând şi nota întregului show pus în scenă la Bucureşti. Cu o instalaţie sonoră puternică şi o alta de lumini impresionantă, George Michael a oferit publicului un spectacol de două ore, prezentând piese care i-au marcat cariera de 25 de ani. Piese precum ?Faith? sau ?Fast Love? au fost întâmpinate de public cu explozii de ţipete.

Pe final de concert, George Michael s-a retras din scenă pentru a reveni la chemările publicului să încheie spectacolul cu o altă piesă de succes de-a sa, balada ?Careless Whisper?. După aceasta, a făcut o plecãciune, a coborât din nou în culise, spectatorii aplaudând din nou pentru încă un bis. Ba mai mult, intuind ce lipsea, spectatorii au cerut ?libertate? şi ?Freedom? li s-a dat.

De la concertul aniversar nu au lipsit nici vedetele autohtone care au fredonat alături de cântăreţul preferat. ?Un mare cântăreţ. Ce aşteptaţi de la el? Un concert pe cinste?, crede Ştefan Bănică Jr. ?Îmi place mult. Eu am crescut cu George Michael. E tinereţea mea. Cu mare drag am venit?, spune creatoarea de modă Oana Roman.

Fanii lui George Michael au asistat la un concert extraordinar. Mulţi din cei care au venit pe stadion spun că au aşteptat o viaţă să-l vadă pe artist în carne şi oase. Seara a început cu alte două concerte extraordinare. Primii care au cântat au fost cei de la trupa Simplu, urmaţi de Loredana.

Imagini de la concert:  

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close