Antena 3 CNN Show Showbiz Concert incendiar Led Zeppelin, după 27 de ani de absenţă (VIDEO)

Concert incendiar Led Zeppelin, după 27 de ani de absenţă (VIDEO)

Concert incendiar Led Zeppelin, după 27 de ani de absenţă <font color=red>(VIDEO)</font>
11 Dec 2007   •   07:36

Seară de extaz pentru pasionaţii de rock, la Londra. După 27 de ani, legendara formaţie Led Zeppelin a revenit pe scenă pentru un concert extraordinar. Aproape 20.000 de fani au profitat de această ocazie unică de a-i revedea. Considerat un adevărat simbol al rockului, grupul Led Zeppelin s-a destrămat în 1980, după moartea accidentală a bateristului John Bonham. În anii următori, supravieţuitorii grupului au mai cântat de câteva ori împreună, dar nu au susţinut niciodată un întreg concert.

Spectacolul de luni a dezlănţuit un val de entuziasm pe măsura evenimentului: 20 de milioane de fani au solicitat bilete pe Internet. Un scoţian de numai 25 de ani a plătit, la o licitaţie, nu mai puţin de 83.000 de lire sterline pentru două bilete. Robert Plant, Jimmy Page şi John Paul Jones au urcat pe scenă alături pe Jason Bonham, fiul regretatului baterist, care a preluat instrumentul tatălui său. Cei trei veterani au dovedit, împreună cu colegul lor ceva mai tânăr, că şi-au păstrat aceeaşi forţă, chiar dacă nu mai sunt la prima tinereţe.

CONCERT INCENDIAR LED ZEPPELIN

Fanii din toată lumea speră că va urma şi un turneu Led Zeppelin, în aceeaşi formulă, dar, deocamdată, membrii grupului nu au promis încă nimic în acest sens.

Antena 3

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close