Antena 3 CNN Show Showbiz Concert Rolling Stones în memoria victimelor accidentului de autocar din Franţa

Concert Rolling Stones în memoria victimelor accidentului de autocar din Franţa

Concert  Rolling Stones în memoria victimelor accidentului de autocar din Franţa
24 Iul 2007   •   10:13

Grupul de rock Rolling Stones, care are programat un concert miercuri seara la Varşovia, va oferi o parte din beneficiile acestui concert familiilor victimelor accidentului de autocar care a costat viaţa a 26 de pelerini polonezi duminică în Franţa. Concertul va începe aşa cum este prevăzut la ora 21.00 locală (19.00 GMT), în pofida doliului naţional de trei zile decretat luni în Polonia. Dar un minut de reculegere în memoria pelerinilor decedaţi va fi păstrat de artişti şi public în timpul acestei seri, au indicat organizatorii.

Mai multe alte spectacole prevăzute până acum, dintre care un concert al lui Rod Stewart marţi la Gdansk, au fost toate anulate din cauza doliului naţional. Rolling Stones au sosit în Polonia duminică seara. Ei vor da concertul lor la Varşovia în cadrul unui turneu de promoţie a ultimului lor disc „A Bigger Bang”.

Polonia este în doliu naţional după ce un autocar transportând 50 de pelerini din regiunea Szczecin /nord-vestul Poloniei/, care se întorceau de la sanctuarul Notre-Dame de la Salette, a căzut duminică dimineaţa într-o prăpastie lângă Grenoble (Alpii francezi), făcând 26 de morţi şi 24 de răniţi, dintre care 14 grav.

Rompres

×
Parteneri
Alertă majoră: Drogul care omoară copiii a fost depistat în România
x close