Antena 3 CNN Show Showbiz Concert simfonic de amploare, în onoarea filmului "Star Wars" (VIDEO)

Concert simfonic de amploare, în onoarea filmului "Star Wars" (VIDEO)

Concert simfonic de amploare, în onoarea filmului "Star Wars" (VIDEO)
08 Oct 2009   •   21:50


"Star Wars" mai adaugă un capitol la povestea sa impresionantă. Un concert simfonic de amploare a avut loc la Los Angeles în onoarea unuia dintre cele mai iubite filme făcute vreodată. Evenimentul s-a bucurat de aprecierea publicului american, iar teatrul care a găzduit evenimentul s-au dovedit neîncăpător.

Printre personalităţile prezente la eveniment a fost George Lucas, regizorul filmului Star Wars. Lucas a declarat că a ajutat la organizarea spectacolului prin alegerea şi montarea celor mai importante scene din filmele create de el.

George Lucas consideră că muzica trebuie aleasă cu atenţie pentru că are un rol important în succesul unui film.

"Când am început să lucrez la proiectul acesta, căutam pe cineva care să poată să susţină un concert simfonic de amploare, în stilul anilor '30 - '40 pentru că filmul aminteşte de acea perioadă a cinematografiei", a declarat regizorul.

Organizatorii spectacolului spun că s-a lucrat mai mult de patru ani pentru ca totul să iasă perfect. Cum concertul s-a bucurat de un succes uriaş în Statele Unite, alte 40 de evenimente de acest gen au fost programate până în 2010 în America de Nord.



Antena 3




×
Subiecte în articol: Star Wars concert los angeles
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close