Antena 3 CNN Show Showbiz Concertele lui Julio Iglesias din România întârziate din cauza caniculei

Concertele lui Julio Iglesias din România întârziate din cauza caniculei

Concertele lui Julio Iglesias din România întârziate din cauza caniculei
18 Iul 2007   •   16:13

Concertele pe care cântăreţul Julio Iglesias urmează să le susţină în turneul său din România au fost reprogramate pentru ora 21.45 din cauza caniculei, au informat organizatorii evenimentelor. După ce a concertat la Sibiu pe 16 iulie, Iglesias va cânta la Timişoara pe 19 iulie, Bacău - 22 iulie, Bucureşti - 25 iulie şi Constanţa ? 28 iulie.

Celebrul cântăreţul este aşteptat miercuri seară pe Aeroportul Internaţional Timişoara, de unde va merge direct spre hotelul unde va fi cazat cât timp va sta în oraş. El va fi cazat într-un hotel de patru stele din Timişoara, La Ressidenza, acelaşi în care a stat şi Shakira în 2006.

Iglesias are programată joi o întâlnire cu autorităţile locale, când i se va acorda un cadou simbol al judeţului Timiş - o statuetă în formă de leu, din partea Consiliului Judeţean Timiş. Concertul lui Julio Iglesias de la Timişoara va începe joi seară la ora 21.45, cu 45 de minute mai târziu faţă de ora anunţată iniţial, potrivit Mediafax.

Turneul din România, intitulat ?Romantic Classics?, va continua la Bacău, Bucureşti şi Constanţa. Biletele pentru concertele sale au preţurile stabilite între 50 şi 350 de lei. La Bucureşti, unde artistul va concerta pe stadionul Cotroceni, va exista şi o categorie VIP, unde biletele au preţul de 500 de lei.

În anul 1999, Julio Iglesias a mai susţinut un concert la Bucureşti, tot pe stadionul Cotroceni, la care au participat peste 25.000 de spectatori.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close