Antena 3 CNN Show Showbiz Concertul lui Carlos Santana din cadrul B'estfest va dura două ore

Concertul lui Carlos Santana din cadrul B'estfest va dura două ore

Concertul lui Carlos Santana din cadrul B'estfest va dura două ore
Sursa foto: Carlos Santana
08 Iun 2009   •   15:16

În mai puţin de o lună, Santana va susţine un concert în România. Celebrul muzician va cânta pe scena B'estfest două ore, au anunţat organizatorii evenimentului.

Carlos Santana va cânta, pe 4 iulie, în cadrul B'estfest 2009. Agentul muzicianului a solicitat 120 de minute pentru concertul acestuia.

?Este prima oară când primim o astfel de cerere, iar surpriza este cu atât mai mare cu cât vine din partea unui artist de talia lui Carlos Santana?, a declarat directorul executiv al Emagic Entertainment, Laura Coroianu.

Santana va concerta pe aceeaşi scenă cu artişti precum The Killers, Thievery Corporation şi Patrice (1 iulie), Ayo, Moby şi Motorhead (2 iulie), Klaxons, Orbital, Franz Ferdinand şi The Faint (3 iulie), The Charlatans şi The Ting Tings (4 iulie).

Biletele pot fi achiziţionate online de pe myticket.ro şi în magazinele Diverta.

Santana este unul dintre cei mai valoroşi chitarişti ai lumii. Muzicianul a devenit faimos în a doua jumătate a anilor '60, alături de trupa sa. Santana vândut peste 90 de milioane de discuri în toată lumea şi a susţinut mii de show-uri în faţa a peste 100 de milioane de fani de pe toate continentele.

În 1998, Carlos Santana a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame. Artistul este deţinătorul a zece premii Grammy, iar revista Rolling Stone l-a inclus pe Santana în topurile "Cei mai buni 100 de chitarişti ai tuturor timpurilor" (2003) şi "Cei mai mari 100 de artişti ai tuturor timpurilor" (2005).



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: concert
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close